Перший півмарафон Ternopil Half Marathon Grand lake 2017

Перший півмарафон Ternopil Half Marathon Grand lake 2017

18 червня 2017

Набережна Тернопільського ставу

facebook

Грандіозна подія – перший півмарафон Ternopil Half Marathon, на який з’їдуться спортсмени зі різних регіонів України. Довжина дистанції складатиме 21 кілометр. Також можна буде взяти участь у фанових забігах на 10 та 5 кілометрів.

Старт і фініш першого півмарафону відбудеться на Театральному майдані. Там буде відмежована передстартова зона для учасників, місця для переодягання, камери схову для речей.

Відрізняється півмарафон від інших спортивних заходів у Тернополі тим, що кожен учасник, який зареєструється і фінішує на дорослій дистанції, обов’язково отримає пам’ятну медаль, яку виготовлять спеціально під цей захід. На дитячих забігах також кожен учасник її отримає. Ще одною родзинкою півмарафону буде локація на старті. Там організують цікаве місце для відпочинку.

Для участі у півмарафоні потрібно попередньо зареєструватися. Також забіг має ліміти – наразі це 200 учасників на кожну дистанцію. Вимоги до спортсменів – повноліття для дистанцій 21 та 10 км та медична довідка для довгої дистанції. Детальнішу інформацію та посилання для попередньої реєстрації можна дізнатися на офіційній сторінці півмарафону у «Фейсбуці» Ternopil Half Marathon.

За детальнішою інформацією звертайтеся: 067 351 26 37, Роман

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх