«Файне місто» - фестиваль, що об’єднує

«Файне місто» – фестиваль, що об’єднує

Так, гурт «Роллік’с» вперше виступить на сцені після розпаду. Така ж історія з гуртом «Серцевий напад». Виступлять на фестивалі і хлопці з гурту «Карна», які теж заявили, що припиняють свою концертну діяльність.

«Все, що сприяє культурному розвитку – працює проти війни»
Зигмунд Фройд

«Файне місто» – це не рок-фест і не етно-фест, це музичний фестиваль, де зібрані різні стилі музики. Таким чином фестиваль об’єднає людей з різних міст та різними музичними уподобаннями.
«Файне місто» - фестиваль, що об’єднує

Щодо доцільності та правильності проведення фестивалю в такий важкий час для країни організатори стверджують, що фестиваль – не просто музична подія в житті України, а й можливість об’єднати країну та допомогти патріотичною справою нашим військовим не тільки диванними лозунгами, а конкретним ділом. Довготривала АТО призвела до того, що свідомі українці не бажають чекати на позитивний результат склавши руки, а прагнуть активно долучитись до наближення перемоги нашої Батьківщини.

«Кожен в нашій державі виконує свою функцію: одні воюють заради України, інші творять заради України. Фестивалем, ми разом з вами творимо велику справу, заради тих, хто захищає нашу Вітчизну. Скасування всього, пов’язаного з нормальним життям, прямо наближають до дестабілізації усю країну. Культура не видається такою важливою, як транспорт чи грошовий обіг, але це тільки на перший погляд»
Огранізатори фестивалю

Частина грошей, зібраних від проведення фестивалю, буде передана військовим, зокрема батальйону «Тернопіль». Також перед сценами поруч з волонтером фестивалю буде встановлено спеціальні бокси для збору пожертв. Всі зібрані кошти будуть витрачені безпосередньо на потреби військових.

Коментарі

вверх